Intimissimi huurt 3 winkels van ASR Real Estate

Intimissimi heeft van ASR Real Estate winkelpanden gehuurd in de Kalverstraat te Amsterdam, in de Nieuwe Haagse Passage en in de binnenstad van Maastricht.

Deze huurovereenkomsten heeft ASR Real Estate namens het ASR Dutch prime retail fund afgelopen zomer afgesloten. De winkelruimte in Amsterdam meet 90 m² en in Den Haag 132 m². In Maastricht is de winkelruimte 40 m² groot. Intimissimi is een Italiaanse merk voor lingerie, ondergoed en nachtmode.

Amsterdam
De winkelruimte op de Kalverstraat is onderdeel van de herontwikkeling van de voormalige, drie aaneengesloten winkelpanden aan de Kalverstraat 55-59. In deze herontwikkeling worden de drie winkelpanden samengevoegd en vergroot tot twee grotere winkels. Naast de samenvoeging wordt er een nieuwe gevel gerealiseerd, naar ontwerp van Rijnboutt Architecten.

Den Haag
De winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage (nummer 62F) wordt na een verbouwing opgedeeld in twee aparte winkels. Hier komen Initimissimi en Calzedonia naast elkaar te zitten, ieder met een eigen entree. Naar verwachting openen beide winkels in het najaar van 2019 hun deuren voor het publiek.

Maastricht
De Grote Staat 38 ligt in het kernwinkelgebied van Maastricht en huisvest winkels, warenhuizen en modeketens. Met de komst van de nieuwe Intimissimi winkel, het tweede merk van de Calzedonia Group, wordt een bredere collectie aan de doelgroep geboden.

De huurovereenkomst in Maastricht kwam tot stand met hulp van Cushman & Wakefield namens ASR Real Estate en KroesePaternotte namens Calzedonia. In Amsterdam trad Engelvast Makelaars voor ASR Real Estate op en Cushman & Wakefield begeleidde Calzedonia. In Den Haag trad Colliers voor ASR Real Estate op en KroesePaternotte namens Calzedonia.