Intervracht huurt op Businesspark 7Poort in Zevenaar

Intervracht Nederland bredit haar onderneming uit en voegt de vestigingen Didam en Zevenaar samen in een nieuw bedrijfspand op BusinessPark 7Poort in Zevenaar.

Op vrijdag 31 maart is de koopovereenkomst ondertekend door een investeerder en burgemeester Jeroen Staatsen namens de gemeente Zevenaar. Het betreft een kavel van 6143 m² aan de Stationspoort. Het voornemen is om de nieuwe huisvesting uiterlijk begin 2018 op te leveren.

Een jarenlange relatie van Intervracht treedt op als investeerder waardoor de nieuwe huisvesting mede mogelijk is. Het logistiek centrum van circa 2500 m² wordt bij de entree van BusinessPark 7Poort gerealiseerd. Een belangrijke overweging voor de keuze voor BusinessPark 7Poort was met name de strategische ligging tussen Rotterdam, Amsterdam en het Duitse achterland. Buiten dat speelde ook de representatieve uitstraling van BusinessPark 7Poort een rol in de keuze.

Intervracht is een intercontinentaal expediteur en logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in lucht- en zeetransport.