Industrial Real Estate Partners sluit zich aan bij IRELS

Industrial Real Estate Partners heeft zich aangesloten bij het samenwerkingsverband IRELS, wat staat voor International Real Estate Logistics Solutions.

Dit is een Europees netwerk van onafhankelijk opererende en makelaars gespecialiseerd in logistiek vastgoed. IRELS is in 2017 opgericht door EOL uit Frankrijk en Invertica uit Spanje om in te kunnen spelen op klantvragen die volgen uit de steeds verdere internationalisering van de logistieke netwerken. Het IRELS-netwerk bestaat uit onafhankelijke gespecialiseerde logistieke makelaars in hun respectievelijke landen, die verenigd zijn rond een gemeenschappelijk doel: het aanbieden van Europese "op maat gemaakte" oplossingen op basis van lokale kennis met specialisten die dicht bij de klant staan en hun thuismarkt het beste kennen.

IRELS vormt hiermee het eerste internationale netwerk van vastgoedspecialisten voor logistiek en industrieel vastgoed en bestaat inmiddels uit 13 aangesloten landen met 31 kantoren waar ruim 225 experts werken. Het netwerk zal naar verwachting verder worden uitgebreid in de toekomst.

Door de samenwerking met Industrial Real Estate Partners, dat is opgericht in 2011 en zich uitsluitend richt op logistiek en bedrijfsmatig vastgoed, verzekert IRELS zich van een goede partner in Nederland.

Laatste nieuws

Evenementen