Hudson’s Bay huurt extra pand aan Rokin

Hudson’s Bay huurt het pand aan het Rokin 17 bij de al eerder gehuurde panden van de Ivy Group. De winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping van Rokin 17 is in totaal circa 600 m² groot.

Het was al bekend dat het Canadese warenhuis Rokin 21 en 49 en de monumentale Vleeshal in Amsterdam zou huren van in totaal 1200 m².

Bovendien huurt Husdon's Bay in de hoofdstad in de Kalvertoren van Kroonenberg ruimte voor de formule Saksoff5th. Rokin 17 was onderdeel van de voormalige Fortis panden die door IVY in 2013 zijn gekocht. Deze panden zijn in de afgelopen jaren getransformeerd naar een mix van retail en wonen.

In 2014 en 2015 is Rokin 17 getransformeerd van een kantoorgebouw naar vijf appartementen en een winkelruimte. Sinds het voorjaar van 2015 was de winkel Senza gevestigd op de begane grond en eerste verdieping.

Ivy Group heeft met Senza overeenstemming bereikt over een beëindiging van het contract zodat er een nieuwe huurovereenkomst kon worden aangegaan met Hudson’s Bay. 

De winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping van Rokin 17 is in totaal circa 600 m² groot. Naar verwachting zal Hudson’s Bay in het najaar van 2017 haar deuren openen.