Highbrook koopt ‘Le Mirage’ in Utrecht

HighBrook Investors heeft Le Mirage in Utrecht gekocht van Rockspring Property Investment Managers LLP.

Le Mirage ligt bij het Europaplein aan de Vliegend Hertlaan 15–97 in Utrecht om de hoek van de Europalaan en Beneluxlaan. Het hoogwaardige, duurzame kantoorgebouw is een landmark in Utrecht. Verdeeld over 21 verdiepingen omvat het kantoor 18.500 m² kantoorvloer en 325 parkeerplekken in de parkeergarage.

Laurien van Wieringen, hoofd Asset Management Benelux van Rockspring: ‘Met een proactief asset management plan hebben we in korte tijd de bezettingsgraad in het kantoorgebouw verhoogd en waarde voor onze klanten toegevoegd. Hoewel ruim voor onze initiële planning, geloven wij dat dit het juiste moment is om het rendement te verzilveren, nu ook de gebruikersvraag in grote Nederlandse steden buiten Amsterdam sterke groei laten zien.’

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Houthoff traden op als adviseurs van HighBrook Investors. Rockspring is in deze transactie geadviseerd door CBRE en KPMG en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Equity Estate adviseerde HighBrook in deze transactie en is tevens verantwoordelijk voor het Asset Management van ‘Le Mirage’.