Opnieuw huurtransacties in Le Mirage

Rockspring heeft voor een van haar fondsen in een jaar tijd met diverse organisaties langjarige huurovereenkomsten afgesloten voor circa 5500 m² kantoorruimte binnen het kantoorgebouw ‘Le Mirage' aan de Vliegend Hertlaan/Europaplein in Utrecht.

De laatste transacties hebben plaats gevonden op de 12e verdieping met Freelance Fair (310 m²), met YER Group op de 9e verdieping (355 m²), met Alstom Transport (1050 m²) op de begane grond, 1ste en de gehele 8e verdieping en met G2O voor de gehele 7e verdieping met een oppervlak van circa 865 m².

Het kantoorgebouw 'Le Mirage' heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 18.200 m². Het telt 21 verdiepingen en 325 parkeerplaatsen in een parkeergarage. De begane grond is onlangs door de eigenaar gerenoveerd. Er is geïnvesteerd in een nieuw ingerichte business lounge met een koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo, waar de huurders gebruik van kunnen maken.
Le Mirage is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Huurders van Le Mirage zijn ABN Amro Lease, Brunel, GGN, Securitas, Two-B Engineering en Kneipp Nederland. De nieuw huurders Freelance Fair, YER Group, Alstom Transport en G2O zullen dit jaar de kantoorruimte in gebruik nemen. 

Freelance Fair biedt freelancers, intermediairs en opdrachtgevers een platform om hen zo goed mogelijk te helpen bij hun zoektocht naar het ideale werk en de beste mensen. Yer Group is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Alstom Transport is een internationale systeemleverancier voor spoorwegen met twee vestigingen in Nederland en een hoofdkantoor in Parijs. Alstom is marktleider in Nederland op het gebied van treinbeveiligingssystemen (ATB, ERTMS) die er voor zorgen dat treinen en metro’s op een veilige en efficiente manier gebruik kunnen maken van het spoor. G2O is een reclamebureau gespecialiseerd in het ontwerpen van identiteit, marketingcommunicatie en business(coaching).

Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 350 m², met een huurprijs van € 140 per m². Momenteel is nog circa 6.000 m2 beschikbaar voor verhuur. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en CBRE traden gezamelijk op voor de verhuurder.