Hein Brand wordt senior advisor bij Square Four

Hein Brand, tot voor kort CEO van ING Real Estate and Other, gaat vastgoedmanagementorganisatie Square Four ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe vastgoedmanagement concepten.

Eric Bakker, partner bij Square Four: ‘Vanuit onze onafhankelijke positie willen wij ons als vastgoedmanagementorganisatie blijven onderscheiden. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mogelijkheden om het vastgoedmanagement op een hoger plan te tillen en in te spelen op de continue wijzigende vraag vanuit de markt. Met al zijn ervaring kan Hein daaraan een grote bijdrage leveren. Wij zijn dan ook heel blij dat Hein zich aan ons heeft verbonden.’

Hein Brand: ‘Square Four heeft in korte tijd een goede positie in het vastgoedmanagement verworven. Er zit veel ervaring en deskundigheid bij de organisatie en ik verheug mij erop om samen met hen nieuwe concepten te ontwikkelen die het vastgoedmanagement als service completer maakt en vernieuwt om daarmee de vastgoedbelegger nog beter ten dienste te zijn.

Square Four beheert voor nationale en internationale klanten op dit moment een vastgoedportefeuille van circa 725.000 m² commercieel vastgoed met een totale beleggingswaarde van circa € 900 mln.