Heerenstede Vastgoed koopt multi-functioneel leisurecentrum Palestra

DOETINCHEM - Heerenstede Vastgoed heeft het bij Doetinchem gelegen multi-functioneel leisurecentrum Palestra gekocht van een particuliere belegger. Palestra omvat circa 6700 m[sup]2[/sup] leisure, waaronder een sauna- en thermencomplex, Beauty- en Thalasso instituut, zwembad, bowlingcentrum, feestzalen, restaurants en cafetaria. Palestra is gelegen op bungalowpark Stroombroek en is volledig verhuurd aan Landal Greenparks voor een periode van 20 jaar.

DOETINCHEM - Heerenstede Vastgoed heeft het bij Doetinchem gelegen multi-functioneel leisurecentrum Palestra gekocht van een particuliere belegger. Palestra omvat circa 6700 m2 leisure, waaronder een sauna- en thermencomplex, Beauty- en Thalasso instituut, zwembad, bowlingcentrum, feestzalen, restaurants en cafetaria. Palestra is gelegen op bungalowpark Stroombroek en is volledig verhuurd aan Landal Greenparks voor een periode van 20 jaar.

Heerenstede Vastgoed heeft het object aangekocht voor een besloten vastgoedcv, waarbij alle participaties inmiddels zijn uitgegeven.
DTZ Zadelhoff begeleidde deze transactie namens de verkoper.