GGN Mastering Credit huurt Willemsplein 489–572 te Rotterdam

GGN Mastering Credit heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte in de Hoge Erasmus Offices aan het Willemsplein 489–572 te Rotterdam.

Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van 1715 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, alsmede 25 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Daarnaast adviseert GGN bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, traint het bedrijf medewerkers en biedt het (tijdelijke) ondersteuning aan organisaties.

Mayfield Asset and Property Management heeft opgetreden namens eigenaar DPC Vermeer 8 en werd hierbij geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting. Cushman & Wakefield heeft een adviserende rol gehad in het proces.