Eigen Haard versterkt de organisatie met Nathalie van Hoeven en Stijn Vos

Nathalie van Hoeven en Stijn Vos zijn beiden per augustus in dienst getreden als Acquisiteur van Eigen Haard.

Van Hoeven heeft ruime ervaring in het initiëren van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen vanuit diverse functies. Hiervoor was zij werkzaam bij BPD als Stadsontwikkelaar waar zij onder andere verantwoordelijk was voor acquisitie van gebiedsontwikkelingen in de vorm van tenders Delft Campus en Zomerhofkwartier. Haar drive is het bijdragen aan de toename van betaalbare woonconcepten die wijken en buurten versterken, in en rondom haar eigen woonplaats Amsterdam.

Vos was hiervoor werkzaam bij adviesbureau Stadkwadraat, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met financieel strategische vraagstukken binnen de gebieds- en vastgoedontwikkeling. Hier kwam hij terecht na zijn masteropleiding Planologie aan de Radboud Universiteit. Vos wil een bijdrage leveren aan de groeiende ambities van Eigen Haard voor het toevoegen van 800 huurwoningen per jaar.

Eigen Haard heeft met werkgebied Groot Amsterdam en een portefeuille van ruim 56.000 woningen een ambitie om elk jaar 800 nieuwbouwwoningen te realiseren in het sociale en middensegment. Om deze opgave te realiseren is Eigen Haard actief in de markt op zoek naar nieuwe potentiële ontwikkellocaties, en/of turn key-afnames.