Eerste huurder voor Max & Moore in Amsterdam-Noord

De Nederlandse HR-softwarespecialist Textkernel heeft een huurcontract gesloten voor een kantoor in multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg in Amsterdam-Noord.

Het nieuwe kantorencomplex, dat bijna klaar is, zet in op een gezonde en natuur-inclusieve werkomgeving, waarbij duurzaamheid een hoge prioriteit heeft. Textkernel tekende een overeenkomst voor 1466 m2 kantoorruimte op de tweede, derde en vierde verdieping van het Moore-gebouw, dat in totaal een kleine 9500 m² beslaat. Met ingang van 1 juni 2022 zal Textkernel haar intrek nemen in het pand.

Max & Moore ligt op centrale locatie in Amsterdam aan de noordwestkant van het IJ, tussen filmmuseum EYE en het NDSM-terrein, op fietsafstand van het Centraal Station en de binnenstad. Mei Architects and planners ontwierp twee spraakmakende werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Daarnaast heeft Max & Moore groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen die de gebouwen met de stad en de natuur. Op de begane grond komt een openbare horecaruimte met terras.

Textkernel is naar eigen zeggen de internationale leider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Semantische Technologie voor het matchen van mensen en banen. De onderneming stelt duizenden werving- en selectiebureaus, werkgevers, vacaturesites, HR-softwareleveranciers en detacheringsbureaus wereldwijd in staat om slimmer en effectiever te werken, door het HR- en recruitmentproces efficiënter te maken. Het bedrijft heeft vestigingen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Being en COD leveren Max & Moore binnenkort op aan een fonds dat wordt beheerd door Amundi Immobilier. NL real estate - Knight Frank heeft de verhuurder begeleid gedurende het gehele commerciële traject. DRS trad op als aanhuurmakelaar. NL real estate | Knight Frank en CBRE hebben multi-tenant kantorencomplex Max & Moore in collegiale verhuur.