Edge vervangt en breidt board uit

Edge Technologies heeft drie nieuwe leden in de board of directors benoemd, waarvan twee nieuw gecreëerde functies zijn. Eén en ander heeft te maken met de groei van Edge. 

Marcel Eggenkamp treedt per 15 augustus toe als chief financial officer en vervangt hiermee de huidige cfo Alex Kompier die na 10 jaar dienst de organisatie zal verlaten. Daarnaast treedt Boudewijn Ruitenburg toe als chief operating officer en Thomas Ummels als chief development officer. Onder leiding van founder & ceo Coen van Oostrom is de board van Edge hiermee uitgebreid tot vier personen.

Eggenkamp rondt momenteel zijn werkzaamheden als cfo af bij Redevco waar hij sinds 2005 in dienst is. Hiervoor heeft hij onder andere gewerkt voor KPMG, Ballast Nedam en KPN. Daarnaast is hij lid van de board bij Stichting Pensioenfonds Provisium. 

Boudewijn Ruitenburg is in 2008 bij Edge (toen nog OVG Real Estate) in dienst getreden als commercial manager en was de laatste drie jaar actief als executive commercial director Western Europe. Per 1 juni is Ruitenberg als chief operating officer verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsontwikkeling, alsmede alle commerciële en operationele activiteiten van Edge. 

Thomas Ummels trad in 2003 bij Edge (toen nog OVG Real Estate) in dienst als development manager en was vanaf 2016 executive development director Western Europe. Per 1 juni geeft Ummels als chief development officer leiding aan alle vastgoedontwikkelingen van Edge. 

De nieuwe samenstelling van de board is een antwoord op de snelle groei die Edge momenteel doormaakt. Op het moment zijn 10 gebouwen van Edge in ontwikkeling in Amsterdam, Berlijn, Hamburg en Boston. Met een aantal nog aan te kondigen projecten is Edge op zoek naar nieuwe fondsstructuren om aan de aanhoudende vraag naar slimme gebouwen te kunnen voldoen. Coen van Oostrom: ”We zien sinds de transitie naar Edge in 2018 een wereldwijde vraag naar ons product. Ik verwacht dat wij met deze nieuwe board aan de groeiende vraag kunnen voldoen en de wereld betere gebouwen kunnen bieden.”

Laatste nieuws

Evenementen