Dynamic Credit huurt in Handel Amsterdam

AMSTERDAM - Dynamic Credit huurt 329 m² kantoorruimte in gebouw Handel Amsterdam aan de Fred. Roeskestraat 95 – 97 aan de Zuidas.

AMSTERDAM - Dynamic Credit huurt 329 m² kantoorruimte in gebouw Handel Amsterdam aan de Fred. Roeskestraat 95 – 97 aan de Zuidas.

Afgelopen week werd de huurovereenkomst getekend. Per 1 november 2014 zal Dynamic Credit haar intrek nemen in haar Amsterdamse kantoor.
Dynamic Credit is een vermogensbeheerder en adviseur op het gebied van (hypotheek)leningen en leningportefeuilles. Het bedrijf is opgericht in 2003 en heeft kantoren in New York en Amsterdam.

Naast de locatie en de voorzieningen koos Dynamic Credit vooral vanwege het ontwerp van Handel Amsterdam. De gehuurde ruimte zal voornamelijk als open werkruimte worden ingericht zodat het bijdraagt aan zoveel mogelijk 'face time' met elkaar, volgens de huurder een essentieel element in de bedrijfsvoering.

Handel Amsterdam bestaat uit drie paviljoens zijn met elkaar verbonden door een hal waar men kan ontmoeten, ontspannen en vergaderen. Het complex omvat een horecavoorziening en een ruim aanbod van passende diensten. De officiële opening is in november.

Het gebouw wordt ontwikkeld door All-In Real Estate in samenwerking met Being Development en gerealiseerd door Bébouw Midreth (VolkerWessels). Het ontwerp komt van Gent&Monk architecten, de inrichting wordt ontworpen en uitgevoerd door All-in Living. JLL is in samenwerking met DRS verantwoordelijk voor de verhuur.