Drie nieuwe medewerksters Draaijer+Partners

Draaijer+Partners heeft van drie nieuwe medewerkers aangenomen: Marieke Winter (links op de foto) als manager exploitatie en Sara Vellenga  (rechts op de foto) en Emma Zijlstra (midden op de foto), beiden als adviseur.

Winter werkt op het gebied van exploitatie en contractvorming. Ze adviseert opdrachtgevers over exploitatiemanagement, de facilitaire organisatie en mogelijke logistieke, innovatieve en duurzame oplossingen. De afgelopen tien jaar was zij werkzaam bij Facilicom, eerst als projectmanager en later als manager PPS. 

Vellenga studeerde Bouwkunde aan de TU Eindhoven heeft de laatste jaren als adviseur bij M+P Raadgevende Ingenieurs gewerkt, waar ze opdrachtgevers adviseerde op het gebied van binnenklimaat.  

Zijlstra is bedrijfskundige en heeft zich gespecialiseerd in omgevingspsychologie. Ze begeleidt opdrachtgevers bij het ontwerpproces. Daarnaast doet zij promotieonderzoek naar ‘Hospitality in Hospitals’ aan de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).