Medikamente Die Grenze komt naar Maastricht

Begin september zal Medikamente Die Grenze zijn 50e vestiging in Nederland openen en wel in Maastricht.

Deze nieuwe winkel, van ruim 1100 m², wordt geopend aan Laag Gubbelstraat 7-8-10 in Maastricht en maakt deel uit van het winkelcentrum Mosae Forum.

Medikamente die Grenze is een snelgroeiende Nederlandse drogisterijketen die in 2007 is begonnen met een eerste drogisterij in Denekamp. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in onder andere Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg. Het assortiment varieert van medicijnen tot parfum en van shampoo tot snoepgoed.

Winkelcentrum Mosae Forum is gelegen in hart van de historische binnenstad van Maastricht en is in 2007 gerealiseerd naar een ontwerp van de architecten Jo Coenen en Bruno Albert. In het complex zijn onder andere vestigingen te vinden van Esprit, H&M, Jumbo, Amazing Oriental, Bever, Open32, Van Haren, s.Oliver en Casa.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Medikamente Die Grenze werd bij deze transactie begeleid door Uniek Bedrijfsmakelaars.