Dentons trekt Duco Postma aan als partner in de restructuring-praktijk

Dentons, ’s werelds grootste advocatenkantoor, heeft zijn Restructuring, Insolvency and Bankruptcy praktijk versterkt met de werving van partner Duco Postma.

Postma (41) stapt over van Allen & Overy. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring in gestructureerde financieringstransacties, met een focus op restructuring, maar ook algemene corporate lending, leveraged finance en specifieke asset finance.

De wereldwijde Restructuring, Insolvency and Bankruptcy groep van Dentons telt meer dan 300 advocaten. Dentons biedt hiermee een mondiale dienstverlening aan cliënten op zowel lokale, binnenlandse als internationale vraagstukken.

Postma kwalificeerde zich in 2017 als Insolad-insolventieadvocaat (cum laude) en heeft voor zowel kredietnemers als kredietverstrekkers opgetreden bij een breed scala aan binnenlandse en grensoverschrijdende deals en herstructureringen in verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, onroerend goed, de scheepvaart en automotive.

Uitbreiding

‘De komst van Postma voegt momentum toe aan onze groei- en ontwikkelingsstrategie en is een belangrijke stap in de uitbreiding van ons financiële herstructureringsaanbod voor cliënten in Nederland en daarbuiten,’ zegt Benelux Managing Officer Marien Glerum

Hoofd Banking & Finance en partner Marcel Janssen: ‘Met de komst van Duco kunnen wij de relaties met veel bestaande global banking cliënten, private credit funds en vermogensbeheerders verdiepen.’

Met ruim 5900 advocaten wereldwijd is Dentons het grootste global advocatenkantoor ter wereld. Sinds Dentons zes jaar geleden de Nederlandse markt betrad, heeft het de omvang van zijn kantoor in Amsterdam meer dan verdubbeld, zowel qua omzet als qua personeelsbestand. Het Amsterdamse kantoor telt momenteel 104 advocaten, notarissen en fiscalisten.