Coca-Cola verhuist naar MM25 in Rotterdam Prins-Alexander

Coca-Cola heeft kantoorgebouw MM25 gehuurd, dat is herontwikkeld door OVG Real Estate. Dit is het voormalige kantoor van Eneco in de Rotterdams wijk Prins-Alexander.

Het kantoorpand aan Marten Meesweg 25, direct aan de A20, biedt circa 16.000 m² bvo kantoorruime en 248 parkeerplekken. OVG heeft het in 2015 aangekocht, nadat de ontwikkelaar eerder al het nieuwe hoofdkantoor van Eneco evenees in Prins-Alexander had gerealiseerd.

Coca Cola huurt circa 4500 m² in MM25. Coca-Cola is met zijn Nederlandse hoofdkantoor nu ook al gevestigd in dit gebied, aan de Watermanweg 20. 

MM25, het gebouw waar Coca-Cola in oktober 2018 haar intrek zal nemen, ligt in de wijk Prins Alexander. OVG Real Estate kocht het met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een ‘Smart building’ door toepassing van diverse slimme technologieën. Het energielabel is verbeterd van E naar label A, wat bewijst dat de overall energieconsumptie drastisch is verminderd na renovatie. Het doel is ook dat het pand een Breeam Very Good certificering behaalt.

Foto: Richard Schlasberg (Coca-Cola Nederland), Boudewijn Ruitenburg (OVG Real Estate) en Jaap Wassink (Coca-Cola European Partners Nederland) tekenen het huurcontract.