Capricorn en Zetland gaan samen investeren in kantoorvastgoed

Capricorn Capital Group en Zetland Capital Partners zijn overeengekomen om samen te gaan werken aan de acquisitie van value-add en opportunistisch direct kantoorvastgoed in Nederland.

De samenwerking richt zich op individuele kantoorgebouwen, ontwikkelingsprojecten en portefeuilles met die kans bieden op waardeontwikkeling via herontwikkeling en actief asset management. Capricorn en Zetland zullen proberen de komende 18-24 maanden een portfolio samen te stellen. 

Zetland Capital Partners is een investeringsmanager, gevestigd in Londen, en is gespecialiseerd in 'distressed opportunities' in Europa. Het bedrijf focust op investeringsmogelijkheden in geselecteerde Europese markten met een 'value-add of opportunistisch profiel', waarbij Zetland samen met een sterke operationele partner waarde kan creëren.

Capricorn Capital Group is een particulier investerings- en assetmanager gevestigd in Utrecht (foto), die investeert in direct onroerend goed, inclusief kantoorgebouwen, woningontwikkelingen en studentenhuisvesting, voor zijn aandeelhouders en een groep van externe partners.