COD versterkt zich met Jan Stoop

Jan Stoop (1989) is per 14 april 2020 in dienst getreden als projectontwikkelaar bij COD.

Jan Stoop zal worden ingezet op diverse binnenstedelijke (her-)ontwikkelingen in Amsterdam en Den Haag. Stoop heeft de afgelopen 4,5 jaar als ontwikkelaar bij SENS real estate gewerkt en heeft zich daar bezig gehouden met ontwikkelingsprojecten in Amsterdam en Den Haag. Hij studeerde Bouwkunde en Real estate & Housing aan de TU Delft.

Stoop is daarnaast voorzitter van de ULI NL Young Leaders. Young ULI dient als multidisciplinair en internationaal platform waar jonge professionals (tot 35 jaar) samenkomen en waar kennis en ervaring wordt gedeeld.

COD is een vastgoedontwikkelaar die zich richt op zowel nieuwbouw als herontwikkeling van hotels, kantoren en woningen. COD heeft momenteel diverse in het oog springende projecten in ontwikkeling, zoals Sud Wonen Amsterdam, herontwikkeling Maanplein Den Haag, Het Dok op de NDSM-werf in Amsterdam, gebiedstransformatie SPOT in Amsterdam Zuidoost, kantoorontwikkeling Max&Moore in Amsterdam-Noord en de herontwikkeling van de Megastores in Den Haag. Begin dit jaar heeft COD het project nhow Amsterdam RAI opgeleverd.