CBRE opent kantoor in Zwolle

Vastgoedadviseur CBRE opent een nieuw regiokantoor in Zwolle, dat zal worden aangestuurd door Alwin Rijpstra (35, links op de foto).

CBRE is al gevestigd in Amsterdam (hoofdkantoor), Schiphol-Rijk, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. 

Vanuit Zwolle zal een integraal opererend team opdrachtgevers adviseren over hun vastgoed- en huisvestingvraagstukken. De aansturing van het nieuwe team, dat eind van dit jaar volledig operationeel zal zijn, komt in handen van Alwin Rijpstra. Hij wordt de commerciële spil voor de markt in Noordoost-Nederland, waarbij hij nauw samen zal werken met specialisten uit de verschillende vastgoeddisciplines. CBRE maakt bij de start gebruik van een flexibel kantoorconcept. Op termijn zal een vaste kantoorlocatie in Zwolle betrokken worden.

Rijpstra heeft ruime ervaring in de vastgoedsector. De afgelopen vier jaar was hij werkzaam als senior consultant in de regio Oost-Nederland bij Cushman & Wakefield. Hiervoor werkte hij onder andere bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars te Arnhem en Bieze Makelaars te Apeldoorn.

Naast Rijpstra is ook Marco Vermeer (37, rechts op de foto) aangetrokken door CBRE voor de regio Noordoost- Nederland. Hij zal zich primair richten op de advies- en transactiediensten op de aan- en verhuurmarkt. Vermeer is eveneens afkomstig van Cushman & Wakefield, waar hij meerdere functies heeft vervuld. In zijn laatste functie was hij werkzaam als senior consultant occupier services. Hiervoor werkte Vermeer bij onder meer Procore, CVO en Tebodin.