BPD Woningfonds en Mazars sluiten zich aan bij StiVad

BPD Woningfonds en Mazars hebben zich aangesloten bij de Stichting Vastgoeddata StiVad. Daarmee komt het aantal aangesloten partijen op 80.

BPD Woningfonds belegt in duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen (een tot twee keer modaal) – (her)starters, gezinnen en zelfstandig wonende ouderen. De woningportefeuille omvat inmiddels zo’n 2700 middeldure huurwoningen en zal doorgroeien naar 15.000 woningen in 2028.

Mazars levert diensten op het gebied van audit, accountancy, tax en consultancy aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de vastgoedsector. Mazars is aanwezig in meer dan landen en heeft in Nederland 11 vestigingen. Na de branchegenoten BDO, Deloitte, EY en KPMG is Mazars het vijfde accountantskantoor dat zich aansluit bij StiVad.

StiVad is een onafhankelijk, non-profit platform voor het veilig delen van data binnen de vastgoedsector. Deelnemers zijn institutionele beleggers, woningcorporaties, taxateurs van groot zakelijk vastgoed en accountants. De stichting is in 2010 opgericht door de vereniging van institutionele beleggers in Nederland (IVBN) en startte met 17 zogeheten founding fathers, met als doel betrouwbare marktreferenties voor betere vastgoedtaxaties.