BDO huurt kantoorruimte in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch

Accountants- en adviesorganisatie BDO Nederland heeft op drie spoorzonelocaties in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch bij elkaar 9303 m² aangehuurd.

Eindhoven

BDO verruilt zijn kantoor aan de Dr. Holtroplaan in Eindhoven vanaf medio 2022 voor het nieuwe kantoor ‘BOLD’ op Strijp-S. Het huurt daar 6396 m². De huurovereenkomst met Spoorzone werd recent getekend. Gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (VolkerWessels) heeft het kantoor als gedelegeerd ontwikkelaar namens Spoorzone ontwikkeld. De voorbereidingen voor de start van de bouwwerkzaamheden zijn in volle gang.

BDO werd geadviseerd door van de Rijt Vastgoed

Tilburg

BDO verruilt zijn kantoor aan de Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg vanaf medio 2021 voor huisvesting in het nieuwe gebouw ‘Plan-t’ in de Tilburgse Spoorzone. Het huurt daar 1667 m². De huurovereenkomst werd recent getekend. Gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (VolkerWessels) heeft het kantoor als gedelegeerd ontwikkelaar namens Werkplaats Ontwikkelingsbedrijf (WOB) ontwikkeld.

BDO werd geadviseerd door van de Rijt Vastgoed, SDK door Naber Makelaars

Den Bosch

BDO verruilt haar kantoor aan de Meerendonkweg in ’s-Hertogenbosch vanaf begin 2022 voor 1240 m² huisvesting in kantoorgebouw Belvédère aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier. De huurovereenkomst met BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier werd recent getekend. Paleiskwartier is een ontwikkeling van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, een publiek-private samenwerking tussen VolkerWessels, Gemeente ’s-Hertogenbosch en NIBC Bank.  

BDO werd geadviseerd door van de Rijt Vastgoed, Paleiskwartier werd geadviseerd door RSP Makelaars.