Astrid Schlüter voorgedragen als opvolger van Gertjan van der Baan

Astrid Schlüter is officieel voorgedragen om benoemd te worden als nieuwe CEO van Vesteda.

 

Zij volgt daarmee Gertjan van der Baan op, die afgelopen najaar zijn vertrek aankondigde. Schlüter zal samen met Frits Vervoort (CFO) de statutaire directie van Vesteda vormen.

In september 2013 startte Schlüter haar carrière bij Vesteda als director Property Management. Drie jaar later werd zij benoemd tot director Operations en sinds is ze chief operations officer (COO). Daarvoor was zij jarenlang werkzaam bij Jacobus Recourt in verschillende directiefuncties. Schlüter is econometrist en volgde na haar studie een postdoctorale opleiding tot registercontroller.

 “Vesteda staat er op dit moment goed voor. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om Vesteda in de komende jaren te leiden en blijvend succesvol te laten zijn”, aldus Astrid Schlüter.

Volgens Jaap Blokhuis, voorzitter van de Supervisory Committee van Vesteda wordt de woningmarkt steeds meer een politiek en publiek product. “Wij achten Astrid Schlüter zeer goed in staat om de juiste balans te vinden tussen het creëren van maatschappelijke impact en het realiseren van een gezond rendement voor de participanten van Vesteda.”

img
Redacteur
Profiel