Antoinette Wilmot nieuwe commercieel directeur Reinbouw

Antoinette Wilmot is per 11 maart 2019 toegetreden tot de directie van Reinbouw in Dieren. Als commercieel directeur voegt zij zich bij technisch directeur Jos de Bruijn en financieel directeur Ricardo van Uum.

Drieëntwintig jaar lang was Antoinette werkzaam bij vastgoedontwikkelaar AM in verschillende functies; het laatste anderhalf jaar als secretaris en lid van de Investeringscommissie AM en daarvoor tien jaar als commercieel adjunct directeur. Door haar opgedane ervaringen bij AM beschikt zij onder meer over een sterke marktvisie en een flinke dosis kennis en kunde om Reinbouw commercieel te leiden.

Reinbouw is onderdeel van de Reinbouwgroep, een familiebedrijf met Bas Reinders als eigenaar. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt, renoveert, onderhoudt en transformeert de omgeving van de toekomst. In de vestigingen in Dieren (Reinbouwgroep, Reinbouw Vastgoed en Reinbouw), Almere (Olde Rikkert Bouw) en Zutphen (Reinbouw Materieeldienst) werken bijna 100 medewerkers die samen goed zijn voor een omzet van bijna € 90 mln.