Annexum benoemt twee nieuwe partners

Vastgoedbelegger Annexum heeft sinds vandaag twee nieuwe partners: Ronald Jansen en Jeppe de Boer.

Zij gaan zich met oprichter en huidige CEO Huib Boissevain richten op verdere groei van de onderneming. Ronald Jansen werkte de afgelopen zes jaar bij Annexum, waar hij als Transaction Manager onder meer verantwoordelijk was voor grote transacties en de (her)structurering van fondsen. In het verleden was hij er ook al zo’n vijf jaar werkzaam. Ook was Jansen Asset Manager bij een investeringsfonds met een focus op hotels. 

Jeppe de Boer heeft een lange staat van dienst in Europees vastgoed, was Investment Banker bij Goldman Sachs en bekleedde senior bestuurs- en managementposities bij verschillende internationale ondernemingen. De laatste zeven jaar gaf hij leiding aan de door hem opgerichte corporate finance firma Masterdam.

Huib Boissevain: ‘Ronald is een Annexum-veteraan die de organisatie én de markt van binnen en buiten kent. Met Jeppe hebben we een maatschappelijk betrokken ondernemer in huis, met een focus op vastgoed, finance en strategie. De afgelopen dertig jaar werkte hij als Bestuurder, Investment Banker en Beleggingsmakelaar in Londen, Moskou, Rotterdam en Amsterdam.’  

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd plus ruim € 1 miljard belegd vermogen.