Action naar vernieuwd winkelcentrum Maastricht

Action Nederland en De Brusselse Poort hebben een huurovereenkomst getekend voor de huur van een nieuwe winkel in het winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht.

Koopjesjagers kunnen straks terecht op 1.150 m2 winkelruimte op de begane grond aan het toekomstige, nieuwe centrale plein van het winkelcentrum. De opening van Action staat gepland in december 2021. Het wordt de grootste Action van Maastricht.

Winkelcentrum Brusselse Poort, eigendom van Brusselse Poort C.V. van de familie Blokker, wordt momenteel door de eigenaar volledig vernieuwd en geoptimaliseerd. Het centrum was sterk verouderd en krijgt een herpositionering in het (boven) regionale verzorgingsgebied. Hierbij worden onder meer de aansluiting op de veranderde markt en de  toegankelijkheid voor de consument verder versterkt.

Sinds 2020 vindt de modernisering stapsgewijs plaats en inmiddels is meer dan de helft van de winkels vernieuwd en zijn er nieuwe winkels en voorzieningen bijgekomen. Deze zomer is gestart met het eerste deel van het centrale binnenplein. Discouner Action vormt volgens de verhuurder een belangrijke trekker in dit deel van het winkelcentrum.