ASML huurt 2800 m² in Veldhoven

VELDHOVEN - ASML, leverancier van productiesystemen voor de chipindustrie, heeft een kantoorgebouw gehuurd op hightech park De Run in Veldhoven. Het gebouw bestaat uit twee separate vleugels in drie bouwlagen met een totaal vloeroppervlak van 2838 m².

"VELDHOVEN - ASML, leverancier van productiesystemen voor de chipindustrie, heeft een kantoorgebouw gehuurd op hightech park De Run in Veldhoven. Het gebouw bestaat uit twee separate vleugels in drie bouwlagen met een totaal vloeroppervlak van 2838 m².

Het L-vormige kantoorgebouw huisvestte tot eind vorig jaar nog Stichting GGZE en het Centraal Indicatie Orgaan (CIZ). Het eigen terrein biedt plaats aan circa 62 parkeerplaatsen.
Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerreinen in de regio. Het ligt gunstig ten opzichte van diverse snelwegen en er is een sterke concentratie van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven op dit terrein. Met deze bedrijvigheid speelt De Run een belangrijke rol in Brainport.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, bracht in collegiale samenwerking met Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting de transactie tot stand namens de verhuurder, een stichting van particuliere beleggers.

Zie voor meer nieuws over kantoren-, bedrijven- en woningbouwlocaties de website vestigingslocaties"