Desirée Uitzetter nieuwe voorzitter Neprom

Desirée Uitzetter, directeur Gebiedsontwikkeling BPD, is met ingang van 1 januari 2019 de nieuwe voorzitter van de Neprom.

Desirée Uitzetter volgt Bart van Breukelen op, die in verband met het verstrijken van de statutaire termijn zijn functie aan het einde van dit jaar neerlegt. De nieuwe voorzitter kijkt uit naar haar nieuwe rol.  ‘Wat mij betreft zijn focus, samenwerking en daadkracht kernthema’s in de verdere ontwikkeling van Nederland voor de komende jaren. De enorme opgave waar we als sector voor staan, op gebied van verstedelijking, woningbouw en verduurzaming, vergt op de korte en op de langere termijn meer kennis, creativiteit, investeringscapaciteit en organisatietalent'.

Uitzetter is sinds 2015 directeur Gebiedsontwikkeling bij BPD. Eerder was zij partner bij de Stec Groep en projectdirecteur bij BNG Gebiedsontwikkeling. Ze is lid van de raad van toezicht van Platform31 en van de Vereniging Deltametropool en ze vertegenwoordigt Nederland als council member bij het IFHP.

Het bestuur van de Neprom bestaat met ingang van 1 januari 2019 verder uit Jan van Barneveld (De Alliantie Ontwikkeling), Job Dura (DuraVermeer Groep), Jaco Meuwissen (3W Real Estate), Allard van Spaandonk (Bouwinvest REI) en Arno van der Voort (Provast).

img
Redacteur
Profiel