Twee nieuwe huurders voor Honthorststraat 19 in Amsterdam

Macquarie Asset Management, asset manager voor Honthorststraat 19 in Amsterdam, heeft twee huurovereenkomsten getekend, waarmee deze locatie nu volledig is verhuurd.

KPS Management Netherlands is een overeenkomst aangegaan voor 382,5 m² en Mitsubishi Materials Europe neemt zijn intrek in de kantoorruimte van 290,5 m².

Het kantoor staat aan het Museumplein in Amsterdam, met uitzicht op onder andere het Rijksmuseum en het Concertgebouw. De omgeving van de Honthorststraat, ook wel bekend als het Museumkwartier, biedt een breed scala aan horecagelegenheden, winkels, hotels en kantoren. Bovendien is het pand makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer met de nabijheid van tramhalte Museumplein, Rijksmuseum en Van Baerlestraat en goede verbinding met de Amsterdamse Noord/Zuidlijn.

Justin Kruseman Aretz, associate consultant Leasing bij Savills in Nederland: ‘Dit pand biedt een combinatie van historische kenmerken en moderne kantoorfaciliteiten.’

De eigenaar van Honthorststraat 19 is de entiteit SIS PropCo NL. Savills adviseerde verhuurder Macquarie Asset Management. KPS Management werd bijgestaan door Van Zuylen Vastgoed Partner.