Distrikt Nørrebro vestigt zich in De Nieuwe Haagse Passage

Distrikt Nørrebro heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de winkelunit aan de Passage 62B. Deze huurovereenkomst heeft ASR Real Estate gesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund.

De winkel heeft een vloeroppervlak van ruim 420 m² en is gelegen op de begane grond van De Nieuwe Haagse Passage.

Het kledingmerk Distrikt Nørrebro, onderdeel van het modemerk The Sting, opent in het voorjaar van 2020 haar deuren. De winkel vestigt zich in het voormalige pand van Men at Work. Op 15 april opent een tijdelijke pop-up store van The Sting op deze locatie.

Het concept Distrikt Nørrebro is geïnspireerd op Scandinavische mode en minimalistische streetwear, voornamelijk gericht op modebewuste jongeren. Naast Distrikt Nørrebro zijn Costes en Cotton Club ook onderdeel van The Sting.

Mandy van Dijken- Mouthaan, assetmanager bij ASR Real Estate: ‘Deze invulling past binnen de nieuwe strategie van de Nieuwe Haagse Passage die wij samen met Colliers International uitrollen. 'Young, urban en trendy' zijn belangrijke aspecten voor de ingeslagen positieverbetering. Hierdoor transformeert De Nieuwe Haagse Passage van een 'place to buy' naar een 'place to be'.

Colliers International adviseerde ASR Real Estate bij deze verhuurtransactie. Distrikt Nørrebro werd bijgestaan door KroesePaternotte.