Dura Vermeer Onderhoud & Renovatie naar één locatie

Dura Vermeer van Ieperen, Dura Vermeer Vastgoed Service en Stroomversnelling gaan per 9 januari 2017 verhuizen.

De drie bedrijven in onderhoud en renovatie komen samen onder één dak op een centrale plek in Nederland, namelijk in Utrecht (Computerweg 10). Het doel is beter samenwerken en elkaar nóg beter aanvullen. Daarnaast krijgt Dura Vermeer Van Ieperen een nieuwe naam: Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West.

De nieuwe huisvesting in Utrecht is in Lage Weide. De locatie is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De nieuwe huisvesting bestaat uit één aaneengesloten ruimte van 1500 m². 

Enkele jaren geleden bracht Dura Vermeer de activiteit onderhoud en renovatie onder in gespecialiseerde bedrijven. Met de verhuizing wordt samenwerking en innovatie bevorderd.

Naast de verhuizing is er nog een ontwikkeling: de naam Dura Vermeer Van Ieperen verandert in Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West. De reden hiervoor is dat de naam Van Ieperen vaak wordt geassocieerd met de werkzaamheden die vroeger werden uitgevoerd, terwijl het juist een bedrijf in verandering is. Dat richt zich niet meer alleen op de corporatiemarkt, maar ook op utiliteit en zorg.