Kadaster verlengt en Royal HaskoningDHV huurt extra kantoorruimte in Lotus C

ARC Real Estate heeft onlangs twee nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor de verhuur van kantoorruimte in het recent gemoderniseerde kantoorgebouw Lotus C aan de George Hintzenweg 77 in Rotterdam Alexander.

Het Kadaster heeft de lopende huurovereenkomst in gebouw Lotus C, voor circa 3000 m² en 74 parkeerplaatsen, langjarig verlengd.
Royal HaskoningDHV heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 650 m² en 15 parkeerplaatsen. Het ingenieursbureau is al langer gevestigd in het naastgelegen gebouw aan de George Hintzenweg 85, Lotus A.

De verhuur van het Lotus complex is in handen van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en Parc Makelaars. CBRE adviseerde beide huurders in deze transacties.
Het gebouw is voorzien van nieuwe entreegebieden en lunchfaciliteiten. Het Lotus complex beslaat in totaal vier kantoorgebouwen en een ondergrondse parkeergarage onder alle gebouwen.

De gebouwen Lotus C en E (George Hintzenweg 77en 79) hebben een energielabel A en zijn hoogwaardig ingericht en afgewerkt met een volledig vernieuwde gezamenlijk entree op de begane grond inclusief een bemande receptie en een restaurant.