Rust op beleggingsmarkt

In de aanloop naar de krokusvakantie werden er relatief weinig belegginstransacties gemeld. Op de verhuurmarkt voor bedrijfsruimte was het daarentegen drukker.

BMV Makelaars adviseerde bij de verhuur van een logistiek complex aan de Leemansweg in Arnhem. Dovox, een bedrijf dat handelt in huishoudelijke producten, sloot een langjarige huurovereenkomst voor 5000 m² op het Arnhemse industrieterrein tussen de Nederrijn en de IJssel.

In Schiedam adviseerde De Mik Real Estate Partners de verhuurder bij een recent opgeleverde bedrijfsruimte in de Spaanse Polder. De nieuwbouwontwikkeling aan de Strickledeweg 101 werd in januari opgeleverd en is volledig verhuurd aan Ata-Pack en Cycloon. Het bedrijfsgebouw van 3700 m² is ontwikkeld door Loef Beheer en Projecten.

In de PropertyNL datasheet van week 7 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Ook is er ruimte voor leningen. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.