Gerenoveerd hoofdkantoor Newomij opgeleverd

Op 21 december 2016 is het volledig gerenoveerde hoofdkantoor van Newomij in Naarden opgeleverd door het bouwteam bestaand uit Van Wijnen Weesp onderhoud en beheer en Building Services Amersfoort.

Het bouwteam is afgelopen zomer gestart met de grootschalige renovatie van het kantoorgebouw van Newomij aan de Koningin Wilhelminalaan in Naarden. Na het sloopwerk, is het kantoor dankzij succesvolle samenwerkingen in slechts vier maanden grondig verbouwd en getransformeerd tot een modern, duurzaam en energiezuinig kantoor. Het ontwerp is gemaakt door Fokkema & Partners Architecten. 

Het kantoorgebouw is zowel van binnen als van buiten volledig opnieuw ingericht en vanaf 2 januari 2017 zijn alle bedrijfsonderdelen Newomij Financieringen, Newomij VvE Beheer, Newomij Verzekeringen en Huurwel gezamenlijk gehuisvest aan de Koningin Wilhelminalaan 31 in Naarden. 

Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming. De exploitatie wordt uitgevoerd onder de naam Huurwel. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.