ProDelta sluit nieuwe overeenkomsten op Distripark Halfweg

Onlangs heeft ProDelta drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten met bestaande en nieuwe huurders op Distripark Halfweg te Spijkenisse.

NBK is een allround logistiek dienstverlener die sinds 2007 op Distripark Halfweg in Spijkenisse is gevestigd. Met een nieuwe, langjarige huurovereenkomst voor Loods 1-4 (9344 m² bedrijfsruimte) en kantoor 1-3 (770 m² kantoorruimte) is de continuïteit van het bedrijf op Distripark Halfweg gewaarborgd.
Karl Rapp tekende bij voor de huur van loods 23 (1580 m² bedrijfsruimte) en kantoor 23 (130 m² kantoorruimte). Karl Rapp is een logistieke dienstverlener die meer dan 60 jaar geleden werd opgericht.

Special Cargo Services (SCS) tekende als nieuwe huurder een huurovereenkomst voor Loods 16 (1200 m² bedrijfsruimte en kantoor 16 (96 m² kantoorruimte). SCS is allround gevaarlijke stoffen specialist en gespecialiseerd in handling van lucht, weg en zeevervoer van gevaarlijke stoffen.

Distripark Halfweg beschikt in totaal over 38 units met een totale oppervlakte van 90.000 m². Het complex biedt een flexibele, doordachte en veilige opslagmogelijkheid voor alle soorten goederen midden in het Rotterdamse havengebied. De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele distripark reeds aanwezig. Dit bespaart huurders ingewikkelde procedures en tijd.