Frame Vastgoed onthult Bayhouse op Katendrecht

Vastgoedontwikkelaar Frame Vastgoed heeft het concept van The Bayhouse onthuld, een zeer luxe appartementencomplex dat aan de Rijnhaven op Katendrecht zal worden ontwikkeld.

Bay House, dat wordt gebouwd naar het ontwerp van architect Joke Vos, zal met tien woonverdiepingen plaats bieden aan zo’n honderd in grootte variërende appartementenm

Dat exclusieve karakter uit zich niet alleen in de waterfront locatie met spectaculair uitzicht op de Wilhelminapier en de Nieuwe Maas, maar des te meer in de luxueuze en kwalitatieve staat van de appartementen en het bijbehorende on-Nederlandse (full) serviceniveau van Bay House. Zo biedt Frame Vastgoed toekomstige bewoners de vrijblijvende mogelijkheid om hun woning in te laten richten door interieur designers van naam als Robert Kolenik, Mariska Jagt en Madelon Overeijnder.

Het Rijnhaven District – waar Frame Vastgoed de totale ontwikkeling aan de Rijnhavenkade onder schaart – wordt met de komst van Bay House, de vestiging van een gerenommeerd vijfsterrenhotel met 200 kamers, de vernieuwde foodmarkt en een exclusief aanbod van nieuwe restaurants en hoogwaardige winkels een nieuwe high-end hotspot in Rotterdam. De totale gebiedsontwikkeling omvat ongeveer 300.000 m2.
 
Naar verwachting start zowel de verkoop als bouw van Bay House Concierge Residential Living in het najaar van 2017. De verwachte oplevering zal begin 2020 zijn. De prijzen lopen uiteen van €450.000 tot meer dan €1.000.000.
 
Dit project stond eerder bekend als The View. Frame Vastgoed heeft op 22 december 2015 de betreffende grond en de reeds gerealiseerde parkeergarage gekocht van ECCR. Met Bay House zijn de oorspronkelijke plannen van The View ingrijpend gewijzigd.

Frame Vastgoed, een dochter van Salomon Investment Group, is een risicodragende binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie en draagt met professioneel enthousiasme en betrokkenheid bij aan de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam.