Jubilerende Markthal verrijkt met bijzondere toiletervaring

Even je bloeddruk meten bij binnenkomst en mediteren tijdens een grote of kleine boodschap. De jubilerende Markthal in Rotterdam is verrijkt met een bijzondere toiletervaring. 

Zondag 13 oktober vond de officiële opening plaats van One hundred restrooms in de grootste overdekte foodhal van Nederland: Markthal in Rotterdam. Op de vertrouwde plek bij de roltrappen heeft One hundred restrooms nieuwe unisex toiletvoorzieningen gerealiseerd, ontworpen om alle zintuigen te prikkelen en een moment van rust te bieden in de dynamische foodhal.

Mind boosting muziek

Bezoekers komen binnen in de Reload Zone, waar ze direct gebruik kunnen maken van de gratis gezondheidscheck waarmee onder andere de bloeddruk, BMI en temperatuur gemeten kunnen worden. Het gevoel van welzijn moet worden versterkt door indirecte verlichting, een aangename geur, de comfortabele inrichting en natuurgeluiden. In de toiletcabines is mind boosting muziek te horen van de meditatie en mood muziek app Sines. Daarnaast zijn de toiletten volledig uitgerust met touchless oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Ook wordt er voor slechtzienden gebruikgemaakt van speciale tactiele communicatie.

Bezoekers van de luxe wc's betalen € 1,20 voor hun toiletbezoek. In ruil daarvoor kunnen ze naast een schone, touchless toiletervaring met extra well-being services binnenkort profiteren van voucher kortingen.

De Markthal is na Hoog Catharijne (NL), Maremagnum (ES), L’Esplanade (BE) en Alexandrium (NL) de vierde shopping mall van Klépierre waar One Hundred een samenwerking mee aangaat. De bedenkers van het luxe toiletconcept waren eerder betrokken bij de uitrol van branchegenoot 2theloo.

Dé foodspot

Evert Vrijenhoek, shopping center manager van Markthal, is er maar wat blij mee. 'De Markthal heeft zich de afgelopen tien jaar bewezen als dé foodspot waar mensen en wereldse gerechten samenkomen. Ons architectonisch meesterwerk in het hart van Rotterdam is inmiddels niet meer weg te denken uit de skyline van de stad. Het innovatieve concept van One hundred past hier perfect in.'

De Markthal werd 10 jaar geleden gerealiseerd door Provast en aangekocht door de Franse winkelbelegger Klépierre. De Nederlandse portefeuille bestaat behalve uit de Markthal uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center en Villa Arena.

Laatste nieuws

Evenementen