Cityside Apartments transformeert kantoor in Amersfoort

Cityside Apartments is nu ook in Amersfoort actief. Een kantoorpand aan de Hogeweg 25 wordt getransformeerd naar 109 tweekamerappartementen.

Op de beste locaties in verschillende steden in Nederland heeft Cityside Apartments leegstaande (kantoor)panden omgebouwd tot wooncomplexen. Naast Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Hoofddorp heeft Cityside Apartments (eigenaar Bas Gregoor) nu ook een pand in Amersfoort gekocht. De transformatie van dit leegstaande kantoorpand naar luxe wooncomplex dat in oktober 2017 opgeleverd wordt, begint in april 2017. De voorverhuur is inmiddels gestart.

Cityside Apartments is eigenaar van het pand dat aan Hogeweg 25 in Amersfoort staat. Het is centraal gelegen en bevindt zich op loopafstand van het centrum en alle bijbehorende faciliteiten. De verbouwing van Eemside Apartments begint in april 2017.
Naast 109 tweekamerappartementen met een eigen balkon wordt in dit complex ook een City Gym gerealiseerd, een besloten fitnessruimte waar huurders van dit complex gratis gebruik van kunnen maken. Alle appartementen krijgen ook de beschikking een afgesloten fietsenstalling en een externe bergruimte. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te huren voor € 50 per maand. De woningen zelf (39-56 m²) worden standaard opgeleverd met luxe vloerafwerking, gordijnen, een moderne keuken inclusief koel-vriescombinatie en moderns sanitair zoals een zwevend toilet. Een aantal woningen wordt opgeleverd met combimagnetron en vaatwasser. De appartementen zijn te huur vanaf € 690 per maand.