Clifford Chance versterkt vastgoedpraktijk Amsterdam

AMSTERDAM - Het internationale advocaten kantoor Clifford Chance in Amsterdam verwelkomt een advocate en kandidaat notaris ter versterking van de vastgoedpraktijk. Cynthia de Witt Wijnen - Guman (36) zal op 1 september bij Clifford Chance beginnen als kandidaat notaris en Helena Koops (31) zal zich verder specialiseren op het gebied van internationale vastgoedtransacties.

AMSTERDAM - Het internationale advocaten kantoor Clifford Chance in Amsterdam verwelkomt een advocate en kandidaat notaris ter versterking van de vastgoedpraktijk.
Cynthia de Witt Wijnen - Guman (36) zal op 1 september bij Clifford Chance beginnen als kandidaat notaris en Helena Koops (31) zal zich verder specialiseren op het gebied van internationale vastgoedtransacties.


Tjepco van Voorst Vader, hoofd van de vastgoedpraktijk: 'De hoeveelheid grote en complexe (vastgoed) transacties waar we dit jaar bij betrokken zijn is tekenend voor onze positie in de markt en voor de verdieping en verbreding van onze praktijk. Cynthia and Helena zullen het team met hun kennis en ervaring verder versterken.'
De Witt Wijnen - Guman werkte eerder voor De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam en New York, respectievelijk in hun vastgoed en bank- en effectenrechtpraktijk. Ze gaf les aan de Universiteit van Utrecht over vastgoedrecht en werkte bij Houthoff Buruma vanaf 2003 waar ze zich op het gebied van vastgoedovernames specialiseerde. De Witt Wijnen - Guman studeerde af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in notarieel recht in 1992.
Koops is afgestudeerd in Leiden en studeerde aan de Humbolt Universiteit van Berlijn (Duitsland). Na haar studie begon zij haar carrière in 2002 als proces advocate in de vastgoedpraktijk van Boekel De Nerée, waar zij zich richtte op beroepsaansprakelijkheidsrecht en onroerend goed transacties. Bij Clifford Chance zal Koops zich verder specialiseren op het gebied van (internationale) vastgoed transacties.