Woningcomplex Rhapsody in Amsterdam-West geopend

Het huurwoningencomplex Rhapsody in het Amsterdamse Bos en Lommer is officieel geopend. Het complex omvat 239 huurwoningen. 

Jeroen van Berkel, stadsdeelbestuurder van de gemeente Amsterdam, en Paul Oremus, country manager Netherlands CBRE Global Investors, hebben donderdag 4 juli wooncomplex Rhapsody in Amsterdam-West officieel geopend.

Dit nieuwbouwproject in Amsterdam Bos en Lommer omvat 239 huurwoningen in het middensegment, verdeeld over 5 gebouwen, 196 parkeerplaatsen in een half verdiepte garage en een gezamenlijke binnentuin. Het project is een belegging van het CBRE Dutch Residential Fund. In een afzonderlijke ruimte van 400 m² op de begane grond van het complex komt huiskamerconcept The Villy, een ontmoetingsplek waar bewoners en mensen uit de buurt kunnen eten, drinken, werken en ontspannen.

Rhapsody in West is ontwikkeld vanuit de doelstelling positief bij te dragen aan het gebied, de bewoners in de wijk en aan het milieu. Het wooncomplex is daarom zeer duurzaam en energiezuinig ontwikkeld, maar vormt tevens het hart van buurtparticipatie in de wijk.