Willemijn de Muinck Keizer en Leonoor Lieben naar BarentsKrans

In september is Willemijn de Muinck Keizer (1978) gestart als kandidaat-notaris op de sectie Corporate/M&A van BarentsKrans. Sinds 1 oktober 2017 is Leonoor Lieben (1981) werkzaam als kandidaat-notaris Vastgoed.

De Muinck Keizer (eerste foto) is gespecialiseerd in ondernemings- en vennootschapsrecht. Zij adviseert middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen bij transacties, herstructureringen, (grensoverschrijdende) fusies en overnames, splitsingen, joint ventures, corporate governance en reorganisaties. De Muinck Keizer werkte de afgelopen 6 jaar als legal counsel in het bedrijfsleven. Zij startte haar carrière in 2007 als kandidaat-notaris bij Simmons & Simmons.

Lieben (tweede foto) heeft ruime ervaring met transacties, (her)financieringen, het splitsen van multifunctionele projecten in appartementsrechten en het vestigen van erfpacht- en/of opstalrechten. Lieben werkte de afgelopen 10 jaar in de ondernemingsrecht- en vastgoedpraktijk bij multidisciplinaire kantoren in Rotterdam, eerst bij Loyens & Loeff en later bij Ploum Lodder Princen.