Vivet koopt woningcomplexen in Zwolle en Groningen

Vivet heeft twee nieuwe woningcomplexen gekocht en deze in zijn woningfondsen geplaatst.

Het eerste complex betreft een nieuwbouwcomplex in Zwolle. Het complex bestaat uit 9 appartementen en is een aanvulling op een recent geacquireerde portefeuille bestaande uit 26 grondgebonden woningen in Stadshagen te Zwolle.

Het complex is opgeleverd in augustus 2021 en staat dicht bij het stadscentrum van Zwolle. Voor oplevering zijn alle woningen verhuurd in het middenhuursegment.

De tweede aankoop betreft een woningportefeuille bestaande uit 14 meergezinswoningen in Groningen. De woningen zijn gebouwd in 2013 en staan dicht bij het stadscentrum en UMC Groningen.

Met deze acquisitie versterkt Vivet zijn positie in het stedelijk gebied in de G20. Beide complexen dragen bij aan de verjonging van de vastgoedportefeuille en hebben gunstige energielabels. Door de toekomstbestendigheid van beide complexen sluiten zij uitstekend aan bij de ambities van Vivet om een woningportefeuille langjarig in het middenhuursegment te exploiteren.

Commercieel adviseurs in deze transacties waren Brandt Bedrijfshuisvesting en De Molenaar Vastgoed. De koper is juridisch bijgestaan door Core Notariaat.