Van ’t Hof Rijnland breidt verhuurportefeuille met ruim 1000 woningen uit

Met de toevoeging van ruim 450 appartementen in Utrecht Overvecht heeft Van ’t Hof Rijnland haar verhuurportefeuille verder uitgebreid.

Per december 2018 en januari 2019 was deze al uitgebreid met bijna 600 woningen. Maurice Kuijten, directeur bij Van ’t Hof Rijnland: “Na de initiële acquisitie door CANLiving van complexen in Gouda en Den Haag hebben wij, namens hen, de verhuur voortgezet. Onze manier van werken wordt door CANLiving zodanig gewaardeerd dat zij ons een forse uitbreiding van de verhuurportefeuille heeft gegund. De maanden november, december en januari zijn wij intensief met de voorbereidingen aan de slag gegaan."

De verhuur wordt verzorgd door de kantoren van Van ’t Hof Rijnland in Utrecht, Groningen, Den Haag en Zoetermeer. De huidige uitbreiding omvat bijna 1050 appartementen en eengezinswoningen. De totale verhuurportefeuille die de vastgoedmanager namens CANLiving verhuurt omvat meer dan 1.300 woningen.

Michele van der Kooij, operational manager bij CANLiving: “Voor de wederverhuur werken wij samen met lokale verhuurmakelaars, waaronder Van ’t Hof Rijnland. Zij verhuurde, tot onze grote tevredenheid, al woningen namens CANLiving. De prettige samenwerking en goede onderlinge contacten zijn voor ons aanleiding geweest om de samenwerking verder uit te breiden.”

Foto: Faustdreef Utrecht