Van der Zalm keert terug naar Cushman & Wakefield

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Ronald van der Zalm onlangs benoemd tot partner Commercial Real Estate in het Valuation & Advisory team.

Van der Zalm keert terug naar de vastgoedadviseur vanuit Duijnstede Beheer, waar hij het afgelopen jaar actief was als Algemeen Directeur. Hij  begon zijn carrière in 2008 als fulltime taxateur bij Nadorp Bedrijfmakelaars in Den Haag, waarna hij in 2010 de overstap maakte naar Cushman & Wakefield in Amsterdam. Van 2021 tot 2023 was hij Partner binnen de Service Line Valuation & Advisory van Cushman & Wakefield en in deze hoedanigheid verantwoordelijk voor de Sector Retail Valuations.

Sinds de start van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in 2016 is Van der Zalm als taxateur ingeschreven bij het NRVT in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed. Tevens is hij sinds 2016 een member van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) en een RICS Registered Valuer.

Tijdens zijn carrière is Van der Zalm ruim een jaar lid geweest van de Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed bij het NRVT, waarbij hij een actieve bijdrage leverde aan het signaleren van de ontwikkelingen op de markt in relatie tot het toekomstbestendig maken van het vakgebied taxaties.