Van Adrighem verhuurt 20.000 m2 in Vierpolders aan Jordex

Van Adrighem Group heeft aan de Groene Kruisweg 3a in Vierpolders 20.000 m2 terrein verhuurd aan Jordex Projects and Chartering (JPC), onderdeel van de Jordex Group.

JPC is gespecialiseerd in projectlogistiek, projecten die uniek zijn door de combinatie van eisen die bepaald worden door het soort goederen, de dimensies, de transportroute en de vervoersoplossing. Voor dat doel wordt het gehuurde terrein wordt momenteel verhard en wordt voorzien van verlichting, hekwerk, schuifpoort en camerasysteem.

De verhuur aan Jordex is een thuiswedstrijd voor Van Adrighem Group. Het bedrijf van de broers Leen, Arij en Piet van Adrighem is vanuit Vierpolders (gemeente Voorne aan Zee) actief in mondiale handel in grote kranen en platforms, onder meer de offshore industrie. Daarnaast is de groep actief in vastgoed. Zo is het bedrijf eigenaar van het voormalige Unilever-terrein in Vlaardingen. Daar moet onder de naam District U een nieuwe woonwijk verrijzen. 

De Lobel & Partners adviseerde Van Adrighem Group, zowel bij deze verhuurtransactie als bij de aankoop van het perceel eind 2023.

Laatste nieuws

Evenementen