Unilever huurt 5000 m² aan het Singel in Amsterdam

Patrizia heeft met Unilever Ice Cream een langetermijnhuurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw Bloomhouse aan het Singel 540.

Met bijna 5000 m² betreft het hier een van de grootste kantoorverhuurdeals in het centrum van Amsterdam dit jaar. De ijsdivisie van Unilever zal bijna het hele gebouw in gebruik nemen.

Voorheen was Bloomhouse de thuisbasis van Booking.com, dat inmiddels is verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor op Oosterdokseiland. Unilever Ice Cream huurt bijna het gehele kantoorpand, wat neerkomt op ongeveer 4950 m² verhuurbaar vloeroppervlak, met veertien parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en een privé-ingang aan de Reguliersdwarsstraat.

Bloemenmarkt

Alleen de tweede verdieping en een unit op de derde verdieping, met in totaal circa 1600 m² beschikbare ruimte, blijven beschikbaar voor verhuur, met een aparte ingang aan het Singel. Bloomhouse bevindt zic naast de Bloemenmarkt aan het Singel en de levendige Reguliersdwarsstraat.

Patrizia werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch ondersteund door AIM Advocaten bij de transactie. Unilever werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch ondersteund door DLA Piper.