Twee nieuwe huurders voor Gemini I en II in Bergen op Zoom

In de kantoorgebouwen  Gemini I en II aan de Jacob Obrechtlaan 5-7 in Bergen op Zoom usonlangs circa 1.472 m² verhuurd aan een tweetal huurders.

Syngenta is al langere tijd gehuisvest op deze locatie in Gemini II en heeft zich na een strategische heroverweging opnieuw voor langere tijd gecommitteerd. Het bedrijf is een wereldspeler in landbouwchemicaliën en de zaadproductie en zaadteelt. In totaal huurt de onderneming 1.167 m² kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping.

De 5e verdieping in gebouw Gemini I omvat 305 m² en is verhuurd aan TopzorgGroep, een keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland, zoals fysiotherapie, manuele therapie en ergotherapie. TopzorgGroep heeft bewust gekozen voor deze locatie waarin samenwerking gezocht wordt met andere huurders met een medische achtergrond, zoals de onlangs geopende stadskliniek.

Syngenta werd geadviseerd in dit traject door CBRE. De Lobel & Partners ‘real estate experts’ realiseerde de transactie met TopzorgGroep namens Interforce Vastgoed uit Den Haag.