Tommy Hilfiger huurt 7025 m[sup]2[/sup] kantoor te Amsterdam

AMSTERDAM - Tommy Hilfiger heeft circa 7025 m[sup]2[/sup] kantoorruimte gehuurd in gebouw Aurora, gelegen aan de Stadhouderskade 2 te Amsterdam. Tommy Hilfiger huurde al circa 5200 m[sup]2[/sup] in het gebouw en heeft voor zowel de bestaande meters als het nieuwe metrage een nieuw langjarig contract afgesloten. De transactie is op basis van marktconforme condities tot stand gekomen.

AMSTERDAM - Tommy Hilfiger heeft circa 7025 m2 kantoorruimte gehuurd in gebouw Aurora, gelegen aan de Stadhouderskade 2 te Amsterdam. Tommy Hilfiger huurde al circa 5200 m2 in het gebouw en heeft voor zowel de bestaande meters als het nieuwe metrage een nieuw langjarig contract afgesloten. De transactie is op basis van marktconforme condities tot stand gekomen.

Shamrock Vastgoed heeft de belangen van de verhuurder, Arivaes International, behartigd. Tommy Hilfiger werd geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs.
Aurora is een multi-tenant kantoorgebouw van in totaal circa 9500 m2, in handen van een groep private buitenlandse investeerders.