Snipes huurt winkel in Maastricht

Snipes heeft met verhuurder, Redevco Nederland overeenstemming bereikt over de huur van een nieuwe winkel in het centrum van Maastricht.

De winkel ligt aan de Grote Staat 23-25 en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 600 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Snipes zal naar verwachting dit voorjaar de deuren van de nieuwe winkel openen. Voor Snipes wordt dit de 16e vestiging in Nederland.

Snipes behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft Snipes inmiddels ruim 150 stores in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. Snipes biedt regelmatig het allernieuwste op het gebied van sneakers, apparel, headwear en accessoires van merken als Nike, Adidas, Jordan, Vans, Puma en Asics Tiger en is bovendien aanwezig op talloze evenementen en festivals in heel Europa.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Redevco Nederland bij de verhuur van deze winkel. Snipes is in deze transactie bijgestaan door City Real Estate.

Laatste nieuws

Evenementen