Research- en consultancyteam Savills breidt uit

Het Research & Consultancy team van Savills is uitgebreid met Win Yan Lam en Sander Turenhout.

Lam  heeft ruim dertien jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening als advocaat, en heeft in deze periode uitgebreide ervaring opgedaan met het schrijven van publicaties en het geven van presentaties. Deze vaardigheden zal zij onder andere gaan inzetten om data, en de interpretatie hiervan, nog beter te vertalen naar toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

Turenhout behaalde zijn bachelordiploma Politicologie: internationale betrekkingen en organisatie aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een Master Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie liep Turenhout stage bij een participatie experiment van Club 2050. Dit is een gemengd team van professionals dat met de gemeentelijke dienst Ruimte en Duurzaamheid werkt aan een inclusieve Omgevingsvisie in Amsterdam. Hierna was hij werkstudentbij het Ministerie van Defensie, waar hij onderzoek deed naar het klimaatadaptiefbeleid van het Rijksvastgoed.

Binnen het Research & Consultancy team van Savills zal Turenhout zich focussen op de logistieke markt en de markt voor studentenhuisvesting.